Kos

A mai bolygóenergia azt jelenti, hogy arany lehetőséged van arra, hogy sokkal jobban megismerj valakit, mivel a sors közbelép, és szemtől-szembe hoz téged vele. Bár az intuíciód azt súgja, hogy ebben a kapcsolatban határozott potenciál rejlik, csak akkor fogod értékelni, hogy mennyire, amikor beszélgetésbe kezdesz. Érdekfeszítőnek és elbűvölőnek találjátok egymást.

Bika

Ahelyett, hogy folytatnád a régi rutint, miért ne szakítanál időt arra, hogy beszélgess a kedveseddel, és megtudd, hogy valójában hogy van. A jelenlegi bolygókonfiguráció azt jelzi, hogy ez az ideális alkalom arra, hogy mindent és mindenkit megbeszéljetek, ami rendezésre szorul. Ha ezt lehetőség szerint összekapcsolhatjátok egy kirándulással valamelyik kedvenc szép helyetekre, vagy közös étkezéssel, annál jobb.

Ikrek

A jelenlegi asztrális energia ideális arra, hogy beszélgetést szervezz hasonlóan gondolkodó személyekkel. Ami azonban a szerelmi életedet illeti, olyasvalakit keresel, aki egyáltalán nem hasonlít a megszokott barátaidra. Egészen különlegesnek kell lennie az élethez való hozzáállásában és életszemléletében. Ezért ügyelj arra, hogy a vendéglistán szerepeljen néhány valószínű jelölt is. A beszélgetések észbontóak lesznek.

Rák

Bár te inkább a titokzatosság levegőjét szereted megőrizni magad körül, a mai aspektus azt jelentheti, hogy valaki nagyon szeretne minél többet megtudni rólad, és ennek érdekében talán nem is hagy követni semmit. Ám hiába folytattok sok izgalmas beszélgetést, azok mégsem juttatnak közelebb ahhoz, hogy megértsék, mi mozgat igazán – és ez pont olyan, amilyennek te szereted.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben December 7-én

Oroszlán

A jelenlegi bolygóállás azt jelenti, hogy a társasági élet és általában a szabadba járás a válasz minden problémára, ami ma a szerelmi életeddel kapcsolatban felmerül. Akár egyedülálló vagy, akár már párkapcsolatban élsz, az új emberekkel való találkozás által generált új ötletek beáramlása és az ebből fakadó beszélgetések igazán feldobják az morálod. Felfrissültnek, felemelőnek és mindenre késznek fogod érezni magad.

Szűz

Bár gyakran inkább étkezel, amikor borongósnak érzed magad, lehet, hogy jobb lesz, ha egy szórakoztató estét szervezel. A jelenlegi asztrális energia azt jelzi, hogy ha szerelmet keresel, akkor lehetőség szerint társaságban találkozhatsz valakivel, akiben megvan a megfelelő potenciál. De semmi sem fog történni, ha otthon maradsz és tévét nézel.

Mérleg

A jelenlegi asztrális konfiguráció tökéletes a puszta szórakozással teli naphoz és éjszakához. Egyedül biztosan nem lesz kedved otthon maradni, és óriási hasznodra válik, ha másokkal együtt foglalkozol olyan ügyekkel, amelyek nagyon érdekelnek téged. Ha romantikára vágytál, akkor egy-egy beszélgetés nagy lehetőséget rejthet magában. Ne számíts arra, hogy a dolgok gyorsan alakulnak – de alakulhatnak, ha valóban érdekel a dolog.

Skorpió

Sokat gondolkodhatsz egy bizonyos kapcsolaton, különösen a mai bolygóenergia miatt. A trükk az, hogy próbáld meg összekapcsolni az elmédet a szíveddel, és ne az egyikre koncentrálj a másik kizárásával. Akkor azt, amit a szíved mélyén valóban érzel, könnyebben lefordíthatod szavakba. Ha ki tudod fejezni a mélyebb érzelmeidet, sok mindent meg tudsz oldani.

Ezt már olvastad?
Ezek a csillagjegyek a legjobb párkapcsolati partnerek 2024-ben

Nyilas

A jelenlegi bolygóenergiák tökéletes légkört teremtenek egy bulihoz vagy rögtönzött összejövetelhez, ha lehetséges, hiszen mindenki nyitott lesz arra, hogy találkozzon és kapcsolatba kerüljön mindenkivel. Ha olyasvalakivel töltesz majd időt beszélgetéssel, aki személyesebb okokból érdekel, akkor azt fogjátok tapasztalni, hogy természetes a kapcsolatotok, és úgy tűnik, hogy szinte bármit meg tudtok majd beszélni együtt. Nagyszerű párt alkothatnátok.

Bak

A szerelemnek több köze van az elképzelésekhez, mint a szenvedélyhez és a romantikához, különösen a mai asztrális konfigurációval. Lehet azonban, hogy egy érdeklődési kör kutatása közben mélyen elmerülsz egy olyan emberrel való beszélgetésben, aki igazán nagy benyomást tesz rád. Érdekesebb környezetet kell majd találnotok, ahol folytathatjátok a beszélgetést – ami akár nagyon sokáig is tarthat.

Vízöntő

A mai bolygóállás tökéletes légkört teremt ahhoz, hogy jobban megismerj valakit. Pontosan olyan lesz, amilyennek szereted, és nem fenyeget a túlzott szenvedélyesség veszélye. Beszélhetsz az érzéseidről, és borotvaéles elméddel boncolgathatod a korábbi kapcsolataidat, anélkül, hogy igazán belebonyolódnál. Elmondhatod, mit kellett volna tenned, és megbeszélheted a jövőbeli reményeidet, miközben viszonylag felszínes maradsz.

Halak

Ez a nap valóban a beszélgetés és a vita napja, nem pedig a szenvedélyé. A bolygók jelenlegi együttállása azt jelzi, hogy ha jelenlegi kapcsolatodban nehéz időszakon mész keresztül, akkor ez a tökéletes alkalom arra, hogy megbeszéld és rendbe hozd a dolgokat. Lehetőség szerint egy vacsora és egy pohár bor mellett beszélitek meg a dolgot, az segíthet a lényegre térni.

X