Ikrek

Igencsak könnyen mehet ma önnek az ismerkedés, kedves Ikrek, ami nagyban megkönnyítheti a párkeresést, amennyiben még nem találta meg az igazit, azonban vigyázat, nehogy a túlzott könnyedség végül valami butasághoz vezessen! Amennyiben tartós kapcsolatban él, úgy ma különösen legyen körültekintõ éles nyelvével kapcsolatosan, ugyanis, most akár akaratlanul is megbánthatja általa szerelmét.

Rák

A mai nap, igencsak érzelmes, érzéki hangulatában lehet, kedves Rák, ami azt eredményezheti, hogy, amennyiben szerelmeskedésre kerül sor, az rendkívül gyengéd és belsõséges pillanatokban gazdagnak ígérkezik, ami sokat erõsíthet kapcsolatán. Engedje el magát, s hagyja, hogy csakis ösztönei vezessék, akkor nagyon nagy magasságokat élhetnek meg szerelmével!

Oroszlán

Ne spóroljon a szavakkal, kedves Oroszlán, ha arról van szó, hogy kifejezze szerelmét, amit kedvese iránt érez! Higgye el, nem lesz túl sok ma semmi, sõt, inkább csak még és még akarhat önbõl szíve választottja. Amennyiben jelenleg egyedülálló, nos, a mai nap, ha hasonlóan nyílt lapokkal játszik, mint párban élõ társai, úgy könnyen lehet, hogy már nem egyedül tér majd nyugovóra! Adja meg a kezdõ lökést a dolgoknak!

Szűz

Ma, szinte megmagyarázhatatlanul erõs vonzalmat érezhet valaki iránt, kedves Szűz, aki ráadásul mindenben, éppen az ellentettjének bizonyul, már-már idegesítõen, még bizarrabbá téve ezzel mindent. Hagyja, hogy ne elõítéletei, hanem kíváncsisága vezesse, s meglehet, ma egy olyan dolgot tapasztal meg, aminek egész hátralévõ életében a szerelmese lesz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük