Kos

Ha mostanában az volt az a határozott érzésed, hogy a szerelmi életed nem halad sehová, akkor kénytelen lehetsz újra elgondolkodni, különösen a mai asztrális energia miatt. Lehet, hogy egy régi vagy már meglévő párkapcsolat átalakuláson megy keresztül, és a köztetek lévő szenvedély újra fellángol. Vagy pedig egy teljesen új emberről tudsz meg információkat, aki sikeresen leveszi a lábadról a lábad. Bármelyiknek nagyon örülnétek ebben a mostani időszakban.

Bika

A jelenlegi asztrális energia lehetőséget ad arra, hogy kisöpörd a paklit, kidobd a romantikus életedben felhalmozódott holt fát, és tiszta lelkiismerettel lehetővé teszi, hogy zöldebb és ígéretesebb legelőkre lépj. Lehet, hogy a szerelmi életed tekintetében a közelmúltban a mocsárban vergődtél, de most felismered, hogy mit kell tenned, és nekilátsz, hogy megtedd.

Ezt már olvastad?
Hétvégi horoszkóp, Június 10-11., Sorsfordító események várnak ezen a hétvégén

Ikrek

A mai asztrális konfiguráció miatt a dolgok meglehetősen intenzívek lehetnek, de ez nem jelenti azt, hogy nem fogod jól érezni magad. Bár a szerelmi életed eléggé felforrósodhat, és a mélyebb érzelmeid kifejezését kissé kellemetlennek találhatod, ezúttal sem tudsz majd másképp tenni. Legalábbis a partnered esetleg nem értheti félre, és nagyobb biztonságban fogja érezni magát.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X