Kos

Ma már képes vagy kifejezni természeted egyedibb és eredetibb oldalát anélkül, hogy mások azt gondolnák, hogy nagyon furcsává válsz. Ha van mondanivalód egy szerettednek, vagy üzenetet szeretnél átadni egy potenciális szerelmi érdeklődőnek, akkor sikerülhet átadnod neki, ha ezt nagyon szokatlan módon teszed. Ne használd a hagyományos módszereket.

Bika

Elég intenzív közlést kaphatsz ma egy nagyon különleges személytől. Biztosan nem számítottál rá, és ha egyszer a kezedbe kerül, nem leszel benne egészen biztos, hogy mit kezdj vele, vagy hogy ez a személy tényleg komolyan gondolja-e, amit mond. Abban azonban biztos lehetsz, hogy igazat mond, és hihetsz neki.

Ikrek

Az asztrális összehangolódás hatására a partnered (jelenlegi vagy leendő) olyannak tűnhet, mint egy magas feszültségű, feszültség alatt álló vezeték. Biztosan nem akar majd csak ülni és tévét nézni, hanem el akar majd indulni, hogy felfedezze a Föld bolygón élők néhány bizarrabb foglalkozását. Kedvesed kíváncsisága nem ismer határokat. Lehet, hogy egy kis időt szeretne a saját dolgaival tölteni, és élvezni a nyugalmat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X