Kos

Eljuthatsz arra a pontra, hogy majdnem megszakítasz egy bizonyos romantikus kapcsolatot. Ha ezt akarod, akkor lépj előre, és tegyél tiszta vizet a pohárba. De ha csak ki kell engedned a gőzt, vagy feszültséget kell levezetned, akkor van más módja is, hogy ezt elérd anélkül, hogy az egész kapcsolatot kockáztatnád. Gondold át alaposan, mielőtt bármilyen hirtelen lépésre szánnád el magad.

Bika

Sok minden, ami ma romantikusan történik veled, attól függ, hogyan kommunikálsz bizonyos dolgokat a partnereddel, illetve a leendő szerelmeddel. Ebben a kérdésben van választási lehetőséged. Vagy teljesen elidegeníted őket azzal, hogy úgy beszélsz meg egy bizonyos témát, hogy azt hiszik, megőrültél, vagy megpróbálhatod átlátni az álláspontjukat, és ennek megfelelően beszélgethetsz.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek

Lehetőséged lesz arra, hogy kifejtsd néhány szélsőségesebb és ellentmondásosabb nézetedet a szerelmednek. Mivel általában nem arról vagy ismert, hogy bármi eredetibbet csinálnál, mint hogy kipróbálod a legújabb tölteléket a sült krumplihoz – ez potenciálisan izgalmas lehet. Ha bármilyen igényed van arra, hogy szokatlan legyél – mindenképpen vágj bele! Nincs vesztenivalód, és a partnered (jelenlegi vagy leendő) örökké hálás lesz érte.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X