Kos

Ma azt tapasztalod, hogy a partnered iránti érzéseid napról napra mélyülnek. Próbálj meg a földön maradni, hogy ne hagyd magad elragadtatni, de engedd meg magadnak, hogy érzelmileg bevonódj, mert ez a személy nagyon jót tehet neked. Ha ma leengeded a falaidat, az segít a kapcsolatodnak, de azért maradj egy kicsit óvatos, nehogy túlságosan elkapkodd a kapcsolatodat.

Bika

A meghitt érzések felerősödnek ezekben a percekben közted és partnered között. Vagy te, vagy a partnered vágyik egy mélyebb és tartalmasabb kapcsolatra. Mindenképpen beszélj a partnereddel az érzéseidről, és hallgasd meg azt is, amikor ő mesél a saját érzéseiről. Legyél nyitott arra, hogy ma egy teljesen új szintre emeld a kapcsolatod.

Ikrek

Szerelmes és romantikus napnak fogod találni a mait, és a kapcsolatod derűs lesz. Mindenképpen szánj ma időt arra, hogy néhány kedves dolgot súgj a párod fülébe, és hallgasd meg, ahogyan ezek az édes szavak visszaköszönnek neked. Gondolkodjatok el a kapcsolatotok állapotán, és értékeljétek, milyen messzire jutottatok.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X