Kos

Van valami őszintén jóindulatú és melegszívű a kapcsolataitokban. Az asztrális energia ma megkönnyíti, hogy megnyílj mások felé, és hogy legyen hited és bizalmad. Ha az utóbbi időben alacsony önbecsüléssel küszködtél, most sokkal jobban fogod érezni magad. Ha van valaki, akivel szeretnél találkozni, akkor bátorságot találsz majd hozzá. Adj magadnak egy esélyt!

Bika

A nap asztrális energiája a párkapcsolatodból néhány jobb tulajdonságot hoz ki. Remek nap ez arra, hogy valami intellektuálisan izgalmasat csináljatok együtt, vagy esetleg szervezzetek egy vacsorát, és hívjatok meg néhány barátot. A beszélgetés és a jó humor sokat segíthet abban, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz. A nevetésnek egyedülálló gyógyító tulajdonsága van, amely enyhíti a védekező magatartást, és együttműködésre ösztönöz.

Ikrek

Talán azért tapasztalsz bizonyos űrt a romantika terén, mert jelenleg nagyon kevés hely van az életedben az általad keresett kapcsolatnak. A nap asztrális energiája hitet ad önmagadban és abban, hogy képes vagy magadhoz vonzani a megfelelő személyt. De a legfontosabb dolog, amit most tehetsz, hogy átrendezed a napirendedet, és időt szakítasz arra, hogy megjelenhessen előtted.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X