Kos

A mai asztrális konfiguráció azt jelezheti, hogy elégedetlenséget érzel jelenlegi kapcsolatoddal kapcsolatban. Bizonyos, rajtad kívül álló tényezők azt jelentik, hogy eljátszottál a továbblépés gondolatával, de valami mégis határozottan visszatart. Bár bizonyos fokú feszültséget érezhetsz, és nehezen tudsz döntésre jutni, mégis jobb lenne, ha döntenél.

Bika

Nehezen dönthetsz ma egy bizonyos kapcsolattal kapcsolatban, amely ígéretesnek tűnt, de most úgy tűnik, lanyhulni látszik. A bolygók mai állása miatt idegesnek és bizonytalannak érzed magad. Ez azonban könnyen lehet, hogy csak egy érzelmi hullámvölgy, és hamarosan megnyugodhatnak az érzéseid. Addig is nézd a jó oldalát: a dolgok csak jobbra fordulhatnak.

Ikrek

A mai égi légkör arra ösztönöz, hogy egy bizonyos partnerséget illetően előre haladj, ugyanakkor élesen tudatosítja benned, hogy amit teszel, az talán kissé korai lenne. Olyan helyzetben vagy, amelyben úgy tűnik, hogy egy lépést teszel előre, és kettőt hátra. Talán itt az ideje, hogy megadd magad, és sodródj az árral.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X