Kos

Ne aggódj, hogy nem leszel kellőképpen felkészülve arra, ami a szerelmi életedben fog történni. A mai bolygóállás azt jelzi, hogy csak annyit kell tenned, hogy készen állsz a cselekvésre. Bár a végtelen mennyiségű beszélgetéssel el lehet érni valamit, maga a cselekvés az, ami elvisz oda, ahová el kell jutnod. Elég félelemmentesség van ma a levegőben ahhoz, hogy csodákat érjetek el.

Bika

A bolygók mai állása miatt ma kifejezetten idegesnek érezheted magad. Ha valamilyen problémád volt egy bizonyos kapcsolattal, akkor bizonyára elkezdheted rendezni a dolgokat; de ahelyett, hogy visszafogottan hallgatnál arról, amit valódi problémának érzel, fontos, hogy kimondd. Csak ha hajlandó vagy sebezhetőnek lenni, akkor kezdhetsz el előbbre jutni.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek

A bolygók jelenlegi állása szerint ma csodálatos időtöltés vár rád és egy szerettedre. Lehetőséged nyílik arra, hogy valami nagyon új és kreatív dologba fogjatok, és így újra összekovácsoljátok a kapcsolatotokat. Ha egyesítitek erőiteket egy olyan közös projektben, amely mindkettőtöket lelkesedéssel és izgalommal tölt el, új célt találtok az együttlétetekben. Szóval mire vársz még?

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X