Kos

A jelenlegi égi légkörben úgy érezheted, hogy a kapcsolatodnak változtatásra van szüksége. Rájössz, hogy vannak olyan kérdések, amelyekben nem igazán értetek egyet, és ezek okozhatják a köztetek lévő szakadék látszatát. Ugyanakkor sok olyan hely van, ahol az elképzeléseitek valóban egybeesnek, és az ezekre való összpontosítás segít megerősíteni a kapcsolatotokat.

Bika

A bolygók állása az égbolton azt jelezheti, hogy jelenlegi párkapcsolatod elég sok változáson megy keresztül. Ahelyett, hogy ellenállnátok ezeknek, ez egy pozitív időszak arra, hogy magatokba szálljatok, és aktívan elengedjétek az esetleg felgyülemlett haragot vagy sértettséget. Amint megszabadulsz a rejtett sérelmektől, sokkal jobban fogod érezni magad a szerelmi érdeklődéseddel kapcsolatban. Az érzés kölcsönös lesz!

Ikrek

Ha van célod, az segít abban, hogy vidáman lendülj át a nehéz időszakokon. A nap energiája segít abban, hogy felismerj egy rejtett célt, amely bizonyos, a közelmúltban történt eseményeken keresztül fut a jelenlegi kapcsolatodban. Ha látjátok, hogy mindkettőtök célja valami különleges, akkor a most bekövetkező változásokat örömmel fogadjátok majd. Örüljetek mindannak, ami történik.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X