Kos

A mai napon a szerelmi életedben azt fogod tapasztalni, hogy egy kicsit lazítanod kell, és nem kell elérhetetlen mércét tartanod a partnerednek. Legalább légy reális, és ne keresd folyamatosan azt a tökéletes partnert. Engedd meg a partnerednek, hogy hibázzon, hiszen te magad is elkövettél már néhányat. Nagyon fontos, hogy a partnered szeressen és becsüljön téged, de nem lényeges, hogy tökéletes legyen.

Bika

Ma te és a partnered a legjobbat szeretnétek nyújtani egymásnak. Ha ünnepelsz valamilyen alkalmat, akkor lehet, hogy nagyon különleges és figyelmes ajándékot kapsz a párodtól. Ez az ajándék a semmiből fog érkezni, de nagy elismeréssel fogadod majd a te oldaladról. Használd ki a mai napot arra, hogy kitaláld, hogyan viszonozhatnád a figyelmes tettet, és mutasd meg a partnerednek, mennyire törődsz vele.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Ma úgy érezheted, hogy Ámor húzza az időt, amikor az igaz szerelem megtalálására kerül sor. Csupán egy olyan időszakot élsz, amikor nem sok aktivitás van számodra a randizás frontján. Meg fogod találni az igazit, de ez időbe telik. Ne aggódj! Ámor a színfalak mögött dolgozik neked ebben a kérdésben.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X