Kos

A mai asztrális konfiguráció azt jelzi, hogy a kapcsolatokat ma nehéznek találhatja. Nem mintha feltétlenül baj lenne, csak úgy tűnik, hogy olyan sokáig tart bizonyos dolgokat elmagyarázni a (jelenlegi vagy leendő) partnerednek, aki valahogy nem tudja felfogni a szavaid értelmét, vagy amúgy sem látja a mondanivalód értelmét.

Bika

Ha ma szeretnél valami szépet tenni a partnerednek (jelenlegi vagy leendő), akkor miért ne gondolkodhatnál egy olyan ajándékon, amely egyúttal nagyszerű befektetés is lenne? A bolygók állása arra ösztönöz, hogy nézz körül, és találj valamit, ami nagyon esztétikus minőséget ötvöz a legfőbb értékkel. Kedvesed értékelni fogja előrelátásodat és intuíciódat, különösen, ha az ajándékod értéke tovább növekszik, miközben mindketten élvezhetitek a szépségét.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek

A jelenlegi égi hangulat azt sugallja, hogy ha ma valamilyen hivatalos rendezvényen veszel részt, akkor találkozhatsz valakivel, aki többnek bizonyul számodra, mint egy egyszerű munkatárs. Bár lehet, hogy nem ez az ideális hely arra, hogy többet tudjatok meg egymásról, a megérzésed azt súgja, hogy folytasd a dolgot. Biztosan szeretnétek majd újra találkozni, hogy folytassátok a beszélgetést.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X