Kos

Sok szívet lángra lobbanthatsz. Úgy tűnik, hogy mélység és nagy titokzatosság árad belőled, és rendkívül csábító vagy mások számára. Ne lepődj meg tehát, ha elég sok ajánlatot kapsz. De ne engedj az első csábítónak, amelyik az utadba kerül. Annyi választási lehetőséged van, hogy akár valami igazán különlegeset is választhatsz!

Bika

Mindenféle trükkök és illúziók zajlanak. Semmi sem az, aminek látszik, és ebbe beletartozik az a bizonyos romantikus találkozás is. Az érintett személy nagyobbnak tűnhet az életnél és hihetetlenül varázslatosan titokzatosnak. Előfordulhat, hogy olyan hullámok sodorják el, amelyeket nem tudsz irányítani – de ne add ki magad teljesen. Várd meg, amíg sokkal jobban megismered őket!

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Keddre, December 5., Konstruktív nap elé nézel a szerelem téren

Ikrek

Többet kaphatsz ma egy főnöktől vagy tekintélyt parancsoló személytől, mint amire számítottál. Bár korábban szigorúnak és tiltónak tűnhettek, meglepődve tapasztalhatod, hogy valójában egészen mély és erőteljes érzelmeket táplálnak irántad. Azonban lehet, hogy az lesz a legjobb, ha egy kicsit visszafogod magad, amíg nem leszel biztos abban, hogy milyen talajon állsz.

Lapozz a következő oldalra

Követező oldal
X