Mérleg

A szerelem egyenesen az életedbe lép, és nemcsak a szerelem, hanem a teljes, puszta és teljes romantika. Mit tettél, hogy megérdemelsz egy ilyen kényeztetést, kérdezheted? Ne vesztegesd az időt kérdésekkel, csak élvezd a napot és a pillanatot. És kérlek, ne aggódjon – van még bőven, ahonnan ez jött. Szóval, csak nyugodtan. Az igazi szenvedélyt nem lehet siettetni.

Skorpió

Ahelyett, hogy elmennétek a városba, vagy azzal töltenétek az időt, hogy meglátogatjátok a barátaitokat és ismerkedtek, valami rávesz benneteket, hogy egy estét otthon töltsetek együtt. Teremtsetek meleg és romantikus hangulatot gyertyákkal, csodás illatokkal és egy kis masszázzsal – és soha többé nem kell moziba mennetek! Néha a jó dolgok ott találhatók meg, ahol a legkevésbé számítasz rájuk.

Ezt már olvastad?
Keddi horoszkóp, December 5., A mai nap az átértékelésről szól

Nyilas

Valószínűleg mély érzelmi kötődés alakul ki választottaddal. A kapcsolat egy meglehetősen mélyreható beszélgetéssel kezdődhet, amelynek mégis nagyon gyakorlatias következményei vannak. Ez aztán folytatódhat, amikor mindketten úgy döntötök, hogy a beszélgetést tovább kell vinni, amit jobb, ha egy sokkal kényelmesebb helyen, esetleg egy házi készítésű vacsora után folytattok. Néha a szerelem váratlanul éri az embert.

X