Bak

A szerelem ma kissé zavartnak tűnhet. A vonzalom, amit egy bizonyos személy iránt érzel, nem biztos, hogy teljesen ártatlan. Lehet, hogy a bankszámlájának nagysága vonz téged. Lehet, hogy ez meglehetősen kegyetlennek tűnik, de ha ma este időt szánsz arra, hogy a mélyebb motivációidat tanulmányozd, kiderülhet, hogy azok egyáltalán nem is olyan mélyek.

Vízöntő

A lelki társaddal való találkozás egy kis összejövetelen, amelyen részt veszel, nagyon valószínű. Azonnali vonzalom alakul ki köztetek, ami mintha szikrákat szórna. Nagyon sok mindenről tudtok beszélgetni, és mégis úgy érzitek, hogy máris rendkívül jól ismeritek egymást. Vegyétek napról napra, és meglátjátok, hogy a kötelék egyre erősebb lesz.

Halak

Lehet, hogy észre sem veszed, hogy a szerelem lopakodik feléd, hiszen titokban és csendben teszi ezt. Lehet, hogy egy bizonyos személy eleinte nem tűnik vonzónak számodra, mégis, ahogy telik az idő, egyre mélyebb hatást kezd rád gyakorolni. Valami a lényében úgy vonz téged, mint egy mágnes, egyre közelebb és közelebb. Készülj fel a meglepetésre!

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Szerdára, December 6., Egy új romantikus összefonódás feldobja az életed
X