Kos

Ez nem egy olyan időszak, amikor lazíthatsz, miközben a kapcsolatod kezd megfenekleni. A jelenlegi bolygóállás azt jelenti, hogy most lehetőségetek van valami nagyon pozitív és építő jellegű dolgot tenni, de ez azt jelenti, hogy beszélnetek kell egymással, nem pedig csak időnként morgolódni, hogy kitöltsétek a hosszú csendet. Nem várhatjátok el, hogy a dolog magától rendeződjön; hajlandónak kell lennetek elvégezni a munkát.

Bika

A szombati bolygóegyüttállás nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy radikális felfedezéseket tegyünk az élet, a szerelem és a romantika terén. A benyomáskeltés módszere változatlanul sok flörtölést és sok ötletes szójátékot tartalmaz, amelyek mind arra irányulnak, hogy a kiszemeltedet arra ingereld, hogy biztosabban haladjon az irányodba. Ma azonban tettekre és azonnali reakciókra van szükséged, akár helyénvaló, akár nem!

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Ha úgy érzed, hogy különösen megbántott vagy visszautasított valaki régen, akit nem tudtál elfelejteni, akkor bátorságot adhat a hétvégi bolygóegyüttállás. Ez elkezdi kiolvasztani a szívedet és elolvasztja a fájdalmat. Egy különösen kellemes találkozás arra ösztönözhet, hogy a múlt helyett a jövőre gondolj, méghozzá nem is túl korán!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X