Kos

Csodálatosan romantikus napra van lehetőséged, ha jól játszod ki a kártyáidat. Lehetőséged van arra, hogy közöld az érzéseidet valakivel, aki egészen drámaian megváltoztathatja az életedet. Mielőtt azonban nekivágnál, meg kell bizonyosodnod arról, hogy bizonyos dolgokat tisztáztál. Nem akarsz elsietni semmilyen olyan helyzetet, amellyel kapcsolatban a legkisebb kételyeid is vannak.

Bika

A mai nap egyike lesz azoknak a napoknak, amikor egy kicsit fantáziálhatsz, és időt tölthetsz azzal, hogy vágyakozol és tűnődsz egy olyan románcról, ami egyszer volt, vagy ami esetleg lehet. De ha a legjobbat akarod kihozni a jelenlegi kapcsolatodból, hasznosabb lehet, ha inkább azon gondolkodsz, hogy javítsd a jelenlegi kapcsolatodat, mintsem hogy olyan dolgokban reménykedj, amelyek talán soha nem lesznek.

Ezt már olvastad?
Hétvégi horoszkóp, Június 10-11., Sorsfordító események várnak ezen a hétvégén

Ikrek

Ha azon kapod magad, hogy végtelenül sokat gondolkodsz egy bizonyos barátodon vagy potenciális romantikus partnereden, akkor lehet, hogy meg kell állnod, és helyette cselekedned kell. A mai nap energiája paradicsomi állapotba sodorhat, de jobban tennéd, ha kiderítenéd, hogyan is áll a helyzet valójában köztetek, mielőtt túlságosan elragadtatnád magad. Ha már biztos vagy benne, akkor fantáziálhatsz, amennyit csak akarsz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X