Szerelmi horoszkóp Keddre, Április 11., Az első lépések a haladás felé!

Kos

Ma úgy találod, hogy a romantika és az érzékiség szikrája fellobban a kapcsolatodban, még akkor is, ha már nagyon régóta együtt vagytok. Még akkor is, ha a gyermekeiddel és a szüleiddel vagy együtt, ma nyilvánvalóan jelen lesz egy kis extra törődés és szeretet. Ez egészséges a kapcsolatotok szempontjából, és nem kell félnetek kifejezni ezt.

Bika

Ma romantikus téren arra kell koncentrálnod, hogy meghallgasd a partneredet, mivel a dolgok valószínűleg kissé feszültek lesznek. Valamit el akar mondani neked, de te nem vagy hajlandó meghallgatni. Ülj le egy csendes, zavaró tényezők nélküli helyre, és hagyd, hogy a partnered elmondja, mit érez. A kapcsolatotoknak jót fog tenni ez az együtt töltött idő, és a végén erősebb lesz a köteléketek.

Ikrek

Ma félreértheted a partneredet, és ez mindenhol sértődéshez vezethet. Figyelmesen hallgasd meg, mit akar mondani a partnered; a te érdekeid tartja szem előtt. Ez a félreértés egy jó szándékú barát közbeavatkozásának köszönhető. Ne figyelj oda arra, amit a barátod mond, és bízz meg feltétlenül a partneredben.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X