Kos

Lehet, hogy ma kissé nehéz lesz kapcsolatot teremtened a legkedvesebb szerelmeddel. Az igazi közelség érzése nem lesz része az alkunak. Pedig lehet, hogy mindkettőtöknek épp az a jó, ha úgy ismeritek meg egymást, hogy nem kell mindig őrülten egymás karjaiba fonódnotok. Egymás természetének egészen új oldalát ismerhetitek meg.

Bika

Nyugtalanság érzései keríthetnek hatalmukba, de ez nem lesz túlságosan zavaró. Ha már régóta keresel egy különleges személyt, akivel megoszthatod az életed, akkor neked is kedved támadhat ahhoz, hogy többet mozdulj ki, és új emberekkel ismerkedj meg. Az olyan tevékenységekkel kapcsolatos online csoportokhoz vagy klubokhoz való csatlakozás, amelyeket mélyen érdekesnek találsz, nagyobb eséllyel hozhatja meg az eredményt, mint bármi más.

Ikrek

A szerelem és a romantika kissé veszélyes vállalkozás – nem túl kockázatos, de nem is annyira biztonságos. Jó esély van rá, hogy olyan valakivel kerülsz kapcsolatba, aki nem a stabilitásra játszik. Ha inkább a szórakozáshoz van kedved, mint valami túl komoly dologhoz, remekül szórakozhatsz. De ha nem akarod, hogy összetörjön a szíved, talán felejtsd el.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X