Kos

Arra fogsz inspirálódni, hogy véget vess egy bizonyos kapcsolatnak, amely csak bánatot okozott neked. Ugyanakkor az is lehet, hogy megismerkedtél valaki mással, akiről úgy találod, hogy mindenféle szempontból jobban illik hozzád. Lehetséges a zökkenőmentes átmenet, amennyiben tisztában vagy az indítékaiddal, és teljesen megérted, miért van szükséged erre az irányváltásra.

Bika

A motiváció a mindent eldöntő szó ma. Bármi is volt az eredeti oka annak, hogy belekeveredtél a jelenlegi kapcsolatodba, most úgy érezheted, hogy a közelmúlt eseményeinek fényében felül kell vizsgálnod ezeket. Nem kell, hogy ez valami túlságosan súlyos dolog legyen, de jót tenne, ha átgondolnátok, milyen messzire jutottatok mindketten, és mit értetek el. Legyetek őszinték, és minden rendben lesz.

Ikrek

Nehéz lesz távolságtartónak maradni egy aktuális szerelmi kapcsolatot illetően. Ha benne vagy, akkor mélyen benne vagy, nincsenek félmegoldások. Éppen ezért érdemes lehet megkérdezni a (jelenlegi vagy leendő) partnered, hogy érzi magát, mert meglepődhetsz a válaszán. Ha meg tudjátok beszélni azokat a területeket, amelyek változtatásra szorulnak, a köteléketek még jobban elmélyül.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X