Szerelmi horoszkóp Keddre, December 7., Ma képes leszel hozzáférni néhány mélyebb érzésedhez

Kos

Úgy érezheted, hogy az a személy, akit a legjobban szeretsz és becsülsz, azzal kihűlt a kapcsolat, vagy talán úgy döntött, hogy már nem akar veled lenni. Ne vedd túl komolyan a jeleket. A környezetedben lévők úgy érzik, hogy érdemes egy kis időt egyedül tölteniük, hogy átgondolják az irányt és a jövőbeli lépéseiket. Ha időt és teret kapsz, a partnered még szerelmesebben tér vissza hozzád, mint valaha.

Bika

A kapcsolatok ma különösen óvatos kezelést igényelhetnek. Ha úgy érzed, hogy megbántottak, akkor talán jobb lenne, ha egy kis időt szánnod arra, hogy átgondold a dolgokat. Ez az első döntő szakasz. Ha van mondanivalód, beszélj őszintén, a szívedből. Ez tisztázza a helyzetet, és megteremti az utat az újrakezdéshez.

Ikrek

Lehet, hogy olyasmit szeretnél közölni a (jelenlegi vagy leendő) partnereddel, ami nagy tapintatot és finomságot igényel, de természetesen az is előfordulhat, hogy aggódsz emiatt. Lehet, hogy félsz kimondani a véleményedet, pedig ha meg tudod nyitni a szívedet, és át tudsz hatolni ezeken a korlátokon, akkor felfedezheted, hogy valami egészen csodálatos dolog történhet. Adj esélyt a szerelemnek.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek