Kos

A bolygók mai állása azt jelenti, hogy lehetőséged van átgondolni, mit szeretnél egy kapcsolattól. Valaki, akivel ma találkozol, arra ösztönözhet, hogy elgondolkodj azon, hogy miért élted át azokat a tapasztalatokat, amelyeket a múltbeli szerelmekkel szereztél, és hogy milyen lehetőségeket szeretnél a jövőben megragadni ezek mentén. A kulcs az, hogy minél izgalmasabb és kalandosabb tervezetet hozz létre.

Bika

Titokban nagyon élvezed, hogy sokkolnak, bár ezt valójában nem vallanád be. A kedvező bolygóállás azonban még nagyobb meglepetést hozhat számodra, mint amire számítottál. Egy találkozás valakivel, aki csak látszólag normális, de valójában egészen különleges életfelfogással rendelkezik, forradalmasíthatja a szerelmi életedet. Bár lehet, hogy nem mutatod meg neki, mennyire le vagy nyűgözve, titokban mégis el vagy ájulva.

Ikrek

A jelenlegi kozmikus légkör arra utalhat, hogy eleged van abból, hogy ugyanazokat a típusú kapcsolatokat vonzod, és valami határozottan másra vágysz. Egy villanásnyi felismerés lehetővé teszi, hogy rájöjj, hogy következetesen ragaszkodtál egy bizonyos típusú emberhez, ahelyett, hogy megláttad volna a más típusokban rejlő lehetőségeket. Tegyél erőfeszítéseket annak érdekében, hogy felkeresd azokat, akiknek az érdeklődési köre eltér a tiédtől.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X