Kos

Ma minden csillog és ragyog, a hold, a csillagok, a tenger és a szerelmed szeme. A jelenlegi asztrális aspektus rengeteg romantikát és rejtélyt hoz neked, de vajon meddig tart mindez? Élvezd ki, amíg van, mert mindezek úgy jöhetnek és mehetnek, mint az őszi köd. Az egyik percben még valóságos és szinte kézzelfogható, a következőben pedig már örökre eltűnik. Élvezd a jelen pillanatot a legteljesebb mértékben.

Bika

A jelenlegi asztrális aspektus arra ösztönöz, hogy öltözz a leglenyűgözőbb ruháidba, és vedd fel a legdögösebb külsődet. Bizonyára tudod, hogyan kell több fejet is elcsavarni, és azt is, hogyan kell pontosan azt a személyt a hálódba vonzani, akire vágysz, anélkül, hogy akár csak a kisujjadat is megmozdítanád. De ne csapd be magad ma sem; azzal, aki olyan mesésnek tűnik, nem biztos, hogy úgy alakul, ahogyan azt elképzelted.

Ikrek

A fantázia nagy szerepet játszik a szerelmi életedben, köszönhetően a mostani asztrális energiának. És bár ez teljesen rendben is van, ugyanakkor ostobaság is lehet, ha komolyan gondolod, hogy így alakulnak majd a dolgok. Segítene, ha tudatában lennél annak, hogy mi az, ami elérhetetlen, és mi az, ami egy kis erőfeszítéssel potenciálisan lehetséges. Legalább az egyik lábadat tartsd a földön.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X