Szerelmi horoszkóp Keddre, Január 17., Az érzések hajtanak bennünket!

Kos

Lehet, hogy a kapcsolatok ma egy kicsit szárazak lesznek. Ha azt a különleges, mély érzelmi kötődést keresed, lehet, hogy nem kapod meg, de minden társasági eseményt, amelyen részt veszel, élvezni fogsz. És bár a szerelem nem biztos, hogy táncra perdül és levesz a lábadról, egy kis játékos flörtöléssel elszórakoztathatod magad.

Bika

A bolygókból áradó energia arra ösztönöz téged és a kedvesedet, hogy együtt mozduljatok ki és ismerkedjetek. Ha azt vettétek észre, hogy a kapcsolatotok kissé stagnál, akkor élesszétek fel azzal, hogy új körökbe mentek, más emberekkel ismerkedtek meg, és friss, új energiákat engedtek be az életetekbe. Ez nem az az időszak, amikor ragaszkodni kell a megszokotthoz, és mindenképpen remek alkalom arra, hogy mindenféle eseményen tündökölve részt vegyetek.

Ikrek

Ha azon tűnődsz, miért nem sikerül soha olyan szerelmi érdeklődést vonzani, amilyet szeretnél, talán egy olyan ideált keresel, ami nem létezik. A bolygókból áradó energia arra ösztönöz, hogy felejtsd el ezeket az apróságokat, és csak menj el társasági összejövetelekre és alkalmakra, ahol jól érezheted magad. Ne is gondolj a romantikára – és valószínűleg az fog keresni téged helyette.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X