Szerelmi horoszkóp Keddre, Január 31., A magánéletben találkozunk a sorsunkkal!

Kos

Az asztrális konfiguráció azt jelenti, hogy a dolgok nem egészen a tervek szerint alakulnak a mai napon, ami a szerelmi életed illeti. Lehet, hogy voltak bizonyos elképzeléseid, vagy akár egy randevút is megbeszéltél, mégsem úgy alakul, ahogyan elképzelted. Az események mintha a semmiből történnének, de valójában egy pozitívabb és izgalmasabb kapcsolathoz vezethetnek. Készülj fel arra, hogy sodródj az árral.

Bika

A bolygók állása kissé makacs lelki beállítottságot teremt, ami megakadályozhatja, hogy ma a legjobbat lásd a szerelmi érdeklődésedben. Valószínűleg segítene a beszélgetés, hiszen mindkettőtöknek meg kell osztanotok az érzéseiteket, és meg kell néznetek, hogy el tudtok-e jutni a probléma gyökeréig. De ami talán még jobb lenne, ha kimozdulnátok, és valami gyökeresen más, igazán izgalmas dolgot csinálnátok. Vágjatok bele!

Ikrek

Nem kell úgy tenned, mintha ma minden rendben lenne. Ami most, a jelenlegi bolygóátvonulások mellett nem igazán segít, az vagy a duzzogás, vagy a másik szokásod, hogy a burok mögé bújsz, mert nem igazán tudod, hogyan győzd le a problémát. Konstruktívabb megközelítés lehet az, ha találsz egy radikálisabb, reményteljes kimenetelű perspektívát, és az alapján cselekszel.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X