Kos

Az asztrális konfiguráció azt jelenti, hogy a dolgok nem egészen a tervek szerint alakulnak a mai napon, ami a szerelmi életed illeti. Lehet, hogy voltak bizonyos elképzeléseid, vagy akár egy randevút is megbeszéltél, mégsem úgy alakul, ahogyan elképzelted. Az események mintha a semmiből történnének, de valójában egy pozitívabb és izgalmasabb kapcsolathoz vezethetnek. Készülj fel arra, hogy sodródj az árral.

Bika

A bolygók állása kissé makacs lelki beállítottságot teremt, ami megakadályozhatja, hogy ma a legjobbat lásd a szerelmi érdeklődésedben. Valószínűleg segítene a beszélgetés, hiszen mindkettőtöknek meg kell osztanotok az érzéseiteket, és meg kell néznetek, hogy el tudtok-e jutni a probléma gyökeréig. De ami talán még jobb lenne, ha kimozdulnátok, és valami gyökeresen más, igazán izgalmas dolgot csinálnátok. Vágjatok bele!

Ezt már olvastad?
Pénzügyi horoszkóp a 2023. március 27. és április 2. közötti hétre

Ikrek

Nem kell úgy tenned, mintha ma minden rendben lenne. Ami most, a jelenlegi bolygóátvonulások mellett nem igazán segít, az vagy a duzzogás, vagy a másik szokásod, hogy a burok mögé bújsz, mert nem igazán tudod, hogyan győzd le a problémát. Konstruktívabb megközelítés lehet az, ha találsz egy radikálisabb, reményteljes kimenetelű perspektívát, és az alapján cselekszel.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X