Kos

A mai nap azt jelzi számodra, hogy bár általában véve boldog vagy a kapcsolatodban, előfordulhat, hogy a partnered túl elfoglalt neked, vagy te vagy túl elfoglalt a partnerednek. Akár így, akár úgy, valamelyikőtök kezdi elhanyagoltnak érezni magát, és hiányozni fog a partnere gondoskodása és szeretete. Szánj időt arra, hogy elmondd a partnerednek, hogyan érzel, és éppen a te nyíltságod és őszinteséged begyógyítja a keletkezett sebeket. Ez a kissé nehéz időszak hamarosan elmúlik.

Bika

Ma néhány romantikus élmény, amelyet a múltban a partnereddel együtt élveztél, foglalkoztathatja a gondolataidat. Ezek az emlékek nemcsak örömet okoznának, hanem arra is ösztönöznének, hogy tegyél valamit azért, hogy a jövőben még izgalmasabbá tedd a románcotokat. Találj kreatív módokat, hogy életben tartsd a szikrát.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Legfőbb ideje, hogy tudasd partnereddel, hogyan változott meg az élete, mióta megérkezett. Ez feldobná a hangulatát, és lehetővé tenné, hogy mindketten együtt induljatok az útnak, az egymás iránt érzett szeretet által hordozva. Öntsd ki a szívedet a kedvesednek még ma.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X