Kos

A mai asztrális konfiguráció azt jelentheti, hogy egy hirtelen felismerés teljesen új megvilágításba helyezi a kapcsolatodat. Talán már elgondolkodtál azon, hogy melyikőtök volt a felelős az utóbbi időben elharapódzó felháborodásokért és veszekedésekért. Az új felismerés megvilágításával azonban képesek vagytok pontosan látni, hogy mi okozza a problémát, és mi szükséges ahhoz, hogy rendbe hozzátok.

Bika

Ne próbálj meg elbújni az igazság elől, mert mérhetetlenül sokat segít, ha tudod, hol állsz. A bolygók állása lehetővé teszi számodra, hogy belásd, hogy a kapcsolatod bizonyos aspektusai gátolnak abban, hogy olyan szabadon fejezd ki magad, ahogyan szeretnéd. De mindez hamarosan megváltozik, mivel rájössz, hogy most már beszélned kell.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

A mai bolygóállás miatt néhány előre nem látható esemény hatással lehet a jelenlegi kapcsolatodra, pedig ezek csak arra szolgálnak, hogy megmutassák, hol vannak a gyenge pontok. A jó hír az, hogy azáltal, hogy nyitottak és hitelesek vagytok egymással, és kimondjátok, ami mindkettőtök számára igaz, nagyobb fokú valódi gyógyulást és megértést érhettek el. Legyetek kedvesek egymáshoz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X