Kos

A bolygókból áradó energia messzire, nagyon messzire visz benneteket; biztosan nem fogtok tudni a Földön maradni. Bár gyakorlatias természetetekről vagytok ismertek, ez ma valahogy elkerül benneteket. A szerelmed a legképtelenebb dolgokat képes javasolni, például azt, hogy vedd elő az összes megtakarításodat, és vidd el egy egzotikus és drága utazásra. Próbálj meg észnél maradni!

Bika

Erős érzéseid vannak, de általában inkább beszélsz róluk, minthogy velük menj. A bolygókból ma áradó energia éppen e tekintetben billentheti át a mérleg nyelvét. Ha most kezdesz randizni egy különleges személlyel, akkor elragadhat a hangulat, a csillagok, a szemük csillogása, az ígéreteik, a te ígéreteid – egyszerűen minden. Ki tudja? Lehet, hogy még jót is tesz neked!

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek

A bolygókból áradó energia ma különösen varázslatosnak bizonyulhat. Ha nemrégiben szerelmes lettél, teljesen elájulhatsz. Minden, ami a másik emberrel kapcsolatos, úgy tűnhet, mintha az égiek ajándéka lenne. Ők is azon kaphatják magukat, hogy őrülten beléd szeretnek. Lehet, hogy nem sok praktikus dolgot tudsz elvégezni, de a jelenlegi lelkiállapotodban ez nem is igazán érdekel.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X