Szerelmi horoszkóp Keddre, November 16., Ma eláraszt majd a szeretet több irányból is

Kos

A partnereddel való kapcsolatod meleg és szeretetteljes lesz. Valószínűleg kellemes meglepetésben lesz részed, és egész nap jó kedved lesz. Számíts arra, hogy ajándékot kapsz, amikor munka után hazaértél. A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy egy rövid kiruccanásra menj a partnereddel. Néhányan ma megtalálhatják életük szerelmét, esetleg még a társasági körükben is. Ma igazán kiélvezhetitek a romantika szépségét!

Bika

Ma csak hátradőlni és lazítani szeretnél a szerelmeddel, anélkül, hogy a körülötted lévő világra figyelnél. Végtelen sok mindent szeretnétek elmondani egymásnak, és most itt az ideje, hogy kiadjátok magatokból az érzéseiteket. Jól fogadja majd őket, és közelebb visz a kedvesedhez. Ma csak élvezni fogjátok az együttlétet.

Ikrek

A mai nap tele lesz kommunikációval. Akár az interneten keresztül csevegsz egy különleges személlyel, akár telefonon suttogsz édes semmiségeket… ma nagyon is kapcsolatban leszel a pároddal. Az egyedülállók az interneten keresztül találhatnak ma társra. A párok mindenféle nyilatkozatot tesznek majd egymásnak, és nagy az esélye annak, hogy ebből lánykérés lesz!

Rák

Ma kissé ideges lehetsz, mert valaki, akinek megnyitottad a szívedet, nem viszonozta azt úgy, ahogyan remélted. Lehet, hogy nem elutasítást kaptál, de meglephet, hogy meglepte az illető, és ezért nem kaptál azonnali, lelkes és pozitív választ. Csak légy ma türelmes, és próbáld meg nem hagyni, hogy az érzelmeid és a félelmeid eluralkodjanak rajtad.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts