Rák

Bizonyos konfliktusok most aggodalomra adhatnak okot közted és egy szeretted között. A bolygók együttállása felszínre hozhat bizonyos ingerültségeket azzal kapcsolatban, hogy melyikőtök mennyi időt tölt otthon, szemben a túlórákkal. Mint mindig, most is az őszinte megbeszélés az egyetlen út a haladó és működőképes megoldás felé. Ne szenvedjetek csendben – ez csak ront a helyzeten.

Oroszlán

A bolygók jelenlegi együttállása arra ösztönöz téged és szerelmedet is, hogy komolyan gondolkodjatok a kapcsolatotok jövőjéről. Ha fontolgatjátok, hogy megerősítitek a köztetek lévő köteléket, ez a nap jó alkalom arra, hogy megbeszéljétek, mindketten hogyan gondoljátok, hogy ez működhetne. Ne alapozzatok azonban minden következtetést csupán a mai beszélgetésre, mert előfordulhat, hogy az összes nehézségre összpontosítotok, és megfeledkeztek a jó dolgokról.

Ezt már olvastad?
Keddi horoszkóp, December 5., A mai nap az átértékelésről szól

Szűz

Lehet, hogy levesznek a lábadról, és romantikusan rávesznek, hogy olyan valakivel is összejöjj, akire normális esetben nem gondoltál volna. Óvatosan kell lépkedned – lehet, hogy a dolgok nem olyanok, aminek látszanak. Bár ez a személy teljesen elbűvölőnek tűnhet, ebben a szakaszban ne vegyél semmit biztosan. Ez nem azt jelenti, hogy ne lehetnél boldog, csak győződj meg róla, hogy nincsenek félreértések.

X