Mérleg

Az élet költészete ma biztosan beszivárog a fejedbe. Ez azt jelenti, hogy nagyobb eséllyel engedsz azoknak a bájainak és hízelgéseinek, akik nem teljesen ártatlan okokból szeretnének közelebb kerülni hozzád. Minden új találkozást vegyél most komolyan, mielőtt elköteleznéd magad, és ne engedj túl hamar!

Skorpió

Tökéletes lehetőséged lesz arra, hogy olyan csodálatos emberekkel találkozz, akikkel szívesen vagy együtt, például művészekkel, költőkkel és általában kreatív emberekkel. Ha új emberekkel kommunikálsz azzal a céllal, hogy megfelelő partnert vagy randevút találj, akkor ne siettesd a döntést, mert akiről azt gondoltad, hogy egészen különleges, kiderülhet, hogy kissé problémás lehet.

Nyilas

Bizonyos okokból azt kívánhatod, hogy határozottan uralkodj az érzelmeid felett, de ez a kívánságod valószínűleg nem fog megvalósulni. Élvezed azt a vasmarkolatot, amellyel általában az érzelmeidet tartod kézben. Azonban előfordulhat, hogy a legjobb szándékaid ellenére valaki, aki közel áll hozzád, pontosan tudja, hogy valójában mennyit érzel iránta. Tudják, hogy a szíved valójában egy tomboló pokol!

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Szerdára, December 6., Egy új romantikus összefonódás feldobja az életed
X