Bak

Lehetőséged nyílik arra, hogy megéld a legszemélyesebb és legmélyebben őrzött fantáziáidat. Ha már szoros kapcsolatban vagytok, ez remek alkalom lehet arra, hogy megteremtsétek a tökéletes romantikus hangulatot, legyen ez akár beltéren, akár kint, a természet közelében. Itt annyit engedhetsz meg magadnak, amennyit csak szeretnél. Élvezzétek ezt a közös időt, amíg lehet!

Vízöntő

Titkos erők munkálkodhatnak ma azon, hogy elhozzák neked azt a szerelmi érdeklődést, amelyről eddig csak álmodtál, és csendben reménykedtél, hogy egyszer majd eljön az utadba. Nem biztos, hogy gyilkos ruhába öltözve érkezik, és nem úgy néz ki, mintha egy hollywoodi filmből lépett volna elő, sőt, még az is lehet, hogy egészen hétköznapinak tűnik. Szóval, használnod kell az intuíciódat, és fel kell függesztened az ítélkező elmédet.

Ezt már olvastad?
A mai spirituális üzenet a csillagjegyednek! 2023. december 5.

Halak

Kifogástalan perspektívaérzéked orrba-szájba vág. Mivel általában távolságtartó vagy, és ha kell, jéghideg távolságtartásra vagy képes, némiképp sokként érhet, ha azt veszed észre, hogy levesznek a lábadról, és úgy tűnik, nem tudod visszanyerni a létfontosságú kontrollt. Talán most az egyszer egyszerűen csak élvezned kellene!

X