Kos

Ha van egy tanács, amire most igazán oda kell figyelned, az a következő: „Ne ígérj többet, mint amennyit teljesíteni tudsz”. A jelenlegi asztrális környezet arra ösztönözhet, hogy teljesen túlzásba vidd a dolgokat egy bizonyos személy figyelmének felkeltése érdekében. Valójában csak önmagadnak kell lenned – ami sokkal kielégítőbb.

Bika

A jelenlegi asztrális energia arra ösztönözhet téged, a felelősség megtestesítőjét, hogy valami egészen butaságot csinálj a szerelmi életeddel kapcsolatban. Ha nem bánod, hogy potenciális bolondot csinálsz magadból, akkor ne olvass tovább. Ha inkább meg szeretnéd őrizni az illemet, akkor ne engedj a vak impulzusoknak – előbb mindenképpen gondolkozz. Ellenkező esetben eltarthat egy ideig, amíg visszanyered a hitelességedet.

Ikrek

Bármit is teszel, ne ess kísértésbe, hogy azt hidd, becsaphatsz valakit, hogy olyasvalaki vagy, aki nem. A jelenlegi aspektus csak arra ösztönözhet, hogy megjátszd magad, hogy elmesélj néhány olyan történetet, amely kicsit nagyvonalúan bánik az igazsággal, és hogy úgy tegyél, mintha átéltél volna néhány olyan élményt, amit nem. Ha le akarsz nyűgözni valakit, csak légy a természetes éned.

Rák

A jelenlegi asztrális konfiguráció lehetőséget ad arra, hogy megtaláld az oly szükséges bátorság forrását. Az egyetlen probléma az, hogy kísértésbe eshetsz, hogy túlzásba vidd. Ha beszéltél valakivel, akivel még nem volt lehetőséged személyesen találkozni, de nagyon szeretnél, akkor tudasd vele, hogyan érzel. Légy bátor, de ne vakmerő!

Oroszlán

Lehet néhány fennakadás, a mai asztrális konfigurációval. Ha épp egy olyan lehetőséggel akartál élni, amely lendületet adott volna a szerelmi életednek, akkor csalódottan tapasztalhatod, hogy ez nem fog azonnal bekövetkezni. De ez nem jelenti azt, hogy nem történik semmi. A felszínen lehet, hogy csend van, de a dolgok finomabb szinten fokozatosan dolgoznak.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy találkozhat a lelkitársával December 5-én

Szűz

A jelenlegi bolygóállás bizonyos fokú feszültséget teremthet közted és egy szeretted között. Sikerült valamiféle megállapodásra jutnotok arról, hogyan szeretnétek a jövőben eljárni, de a nap folyamán kiderül, hogy nem ugyanazt az elképzelést valljátok arról a módszerről, amellyel a célt el szeretnétek érni. Talán a végeredményt újra kell definiálni.

Mérleg

Ne izzadj ma a kapcsolatodban az apróságokon, mert a figyelmed sokkal jobban megilleti a sokkal nagyobb, izgalmasabb és mindenképpen nagyobb kihívást jelentő kérdések. A jelenlegi bolygóhatások azt jelezhetik, hogy mindkettőtöknek van egy kis fennakadás abban, hogy eljussatok oda, ahová szeretnétek, de ne essetek kétségbe, vagy gondoljátok azt, hogy talán nem így kell lennie. Ha türelmesek tudtok lenni, minden rendben lesz.

Skorpió

A jelenlegi asztrális energiák azt jelezhetik, hogy valaki, akiről azt hitted, hogy különleges kapcsolatot ápolsz vele, vagy legalábbis mélyebb megértésben vagy vele, talán mégsem egészen az, akinek gondoltad. Ha romantikus hajlamaid voltak felé, akkor ez most talán áldás lehet, hiszen lehetőséged nyílik belátni, hogy talán mindketten jobban jártok, ha nem bonyolódtok tovább.

Nyilas

Ha nagyszabású terveid voltak egy társasági kiruccanással vagy randevúval kapcsolatban, akkor lehet, hogy jelentősen le kell csökkentened azokat. Az asztrális környezet (a világ eseményeivel együtt) egy-két akadályt gördít elétek, ami azt jelenti, hogy nem tudjátok majd megvalósítani az általatok elképzelt nagyszabású eseményt. Valójában jobb lenne, ha te és a partnered (jelenlegi vagy leendő) egy kevésbé fennkölt estét élveznétek, és inkább egy meghitt közös étkezést terveznétek otthon.

Ezt már olvastad?
Tarot jóslás December 5-re, minden csillagjegy számára

Bak

A jelenlegi égi energiák azt jelezhetik, hogy ami a jelenlegi párkapcsolatot illeti, egy feszültségforrás lehet jelen. Úgy tűnik, hogy ez a jövőre vonatkozó terveket, valamint az egymással és a kapcsolatotokkal kapcsolatos hiedelmeiteket is érinti. Lehet, hogy egy-két területen irreálisak és túl ambiciózusak vagytok. Ha ezt rendbe hozzátok, minden más a helyére kerül.

Vízöntő

A jelenlegi bolygóállás miatt ma elégedetlenség düböröghet. Ha állandó kapcsolatban élsz, akkor nézeteltérés lehet abban, hogy mindketten mit éreztek, mit tudtok elérni egy bizonyos helyzettel kapcsolatban. A probléma abban rejlik, hogy azt gondoljátok, több energiátok és erőforrásotok van, mint amennyi valójában rendelkezésre áll. Alaposan meg kell vizsgálnotok, hogy mi az, ami lehetséges, és erre kell összpontosítanotok.

Halak

A jelenlegi bolygóállás katalizátora lehet egy mélyreható beszélgetésnek közted és egy szeretted között. Ha eddig kitértél egy bizonyos, a hiteddel kapcsolatos kérdés elől, akkor szükséged lehet egy olyan beszélgetésre, amely egyszer s mindenkorra tisztázza ezt a kérdést. Ez a probléma már egy ideje nehézségeket okoz, ezért érdemes most rendezni.

X