Kos

A mai szempontok azt jelenthetik, hogy partnered (jelenlegi vagy leendő) egy kicsit vonakodik a szerelem közvetlen hangulatába kerülni, de némi bátorítás hatására hamarosan felélénkül. Mivel az emberek gyakran hajlamosak arra, hogy azt adják másoknak, amit maguk is szeretnének kapni, talán egy színben harmonizáló mobiltelefon vagy egy egzotikus szerelmi technikákat tartalmazó könyv felkeltené szerelmed érdeklődését.

Bika

Titokban már nagyon várod a mai napot, de ezt senkinek sem mernéd elárulni. A jelenlegi bolygóállások arra ösztönöznek, hogy szenvedélyes érzelmeidet a közöny álarca mögé rejtsd. Pedig tanácsos lenne, ha legalább egy csipetnyi utalást adnál valakinek arra, hogy mi bugyog a látszólagos cinizmusod mögött. Légy nagylelkű, és oszd meg a belga csokoládét – tudasd vele, hogy szerelmed igaz.

Ezt már olvastad?
Hétvégi horoszkóp, Június 10-11., Sorsfordító események várnak ezen a hétvégén

Ikrek

A mai hangulat azt a benyomást keltheti benned, hogy az estére vonatkozó terveid már azelőtt félresiklottak, mielőtt még elkezdődhetett volna. De szerencsédre semmi sem állhatna távolabb az igazságtól. Egy kedvesed nagyszerű dolgokat tartogat számodra, neked csak annyit kell tenned, hogy egyértelműen megmutatod abszolút hűségedet és olthatatlan odaadásodat – anélkül, hogy beteg lennél!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X