Szerelmi horoszkóp, November 1., Nagy nyertesnek fogod érezni magad hétfőn

Kos

A mai bolygóállás lehetőséget ad arra, hogy egy bizonyos személlyel kapcsolatban éreztesd a jelenléted. Ha sikerül személyesen is találkoznotok, nagyon jól fogtok szórakozni. Nemcsak a természetes kisugárzásod lesz nagyon előtérben, de ezt nagyon jól kiegészítené a megfelelő ruházat viselése, a megfelelő frizura tökéletesítése és a megfelelő illat is.

Bika

Még ha az utóbbi időben problémáid is voltak valakivel, akit abszolút imádsz, megtapasztalhatod, hogy az égi energia minden nehézséget elsimít, és lehetővé teszi, hogy mindketten újra meglássátok egymásban az igazán különlegeset és szépet. Egy ajándék megszilárdítja a köteléket, és megmutatja a kedvesednek, mennyire törődsz vele igazán. Legyetek nyitottak a csodákra, és a kapcsolatotok napról napra virágzásnak indul.

Ikrek

A mai asztrális energia arra ösztönöz, hogy lazíts és nyugodj meg, és vedd sokkal lassabban a dolgokat egy bizonyos kapcsolatoddal kapcsolatban, amely egy ideje eléggé lázban tart. A szóban forgó személy vonzódik hozzád, és nem fogja sietve meggondolni magát. Engedd, hogy a mélyebb érzéseid felszínre törjenek, hogy megoszthasd őket.

Rák

Az emberek ma mindent azonnal akarnak, és elvárják, hogy az életük minden területe azonnal működjön, anélkül, hogy erőfeszítéseket kellene tenniük. A mostani aspektus arra biztat, hogy ne a gyors és száguldó utat válasszátok valaki szívéhez, hanem hagyjátok, hogy az események természetes folyása magával ragadjon, ami sokkal gyorsabban fog odaérni, mint azt most lehetségesnek tartjátok.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts