Kos

Ma azt tapasztalhatod, hogy ha nem vagy hajlandó néhány szükséges változtatást végrehajtani a kapcsolatodban, szakadást okoz közted és partnered között. Ne félj magadba nézni, és meglátni néhány cselekedetedet annak, ami. Az önkritika minden kapcsolat szükséges része. Hallgasd meg a partnered, ha kommunikálni próbál veled.

Bika

A bolygók ma együtt dolgoznak, hogy csodálatos hangulatot teremtsenek az életedben. Használd ki őket, és mutasd meg a világnak azt a magabiztos ragyogást, amit te sugározol. Fejezd ki magad nyíltan a partnerednek, és meglátod, milyen szintű őszinteség és szeretet érkezik vissza hozzád cserébe. Valószínűleg ma nagy változást hozhatsz a partnered életébe. Minden jót!

Ikrek

Óvakodj egy kívülállóval szemben, aki ma megpróbálja megszakítani a kapcsolatodat a pároddal. A meglévő problémákat közted és a kedvesed között kell rendezni, és ezt a kívülállót nem kell a kapcsolatotok közelébe engedni. Bármilyen külső hatás csak összezavarná a dolgokat, ezért korlátozd a kívülálló befolyását, kommunikálj világosan, és minden rendben lesz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X