Szerelmi horoszkóp Péntekre, Augusztus 26., Rengeteg ösztönzést kapsz ma

Kos

A mai asztrális konfiguráció azt jelentheti, hogy egy hirtelen felismerés teljesen új megvilágításba helyezi a kapcsolatodat. Talán már elgondolkodtál azon, hogy melyikőtök volt a felelős az utóbbi időben elharapódzó felháborodásokért és veszekedésekért. Az új felismerés megvilágításával azonban képesek vagytok pontosan látni, hogy mi okozza a problémát, és mi szükséges ahhoz, hogy rendbe hozzátok.

Bika

Ne próbálj meg elbújni az igazság elől, mert mérhetetlenül sokat segít, ha tudod, hol állsz. A bolygók állása lehetővé teszi számodra, hogy belásd, hogy a kapcsolatod bizonyos aspektusai gátolnak abban, hogy olyan szabadon fejezd ki magad, ahogyan szeretnéd. De mindez hamarosan megváltozik, mivel rájössz, hogy most már beszélned kell.

Ikrek

A mai bolygóállás miatt néhány előre nem látható esemény hatással lehet a jelenlegi kapcsolatodra, pedig ezek csak arra szolgálnak, hogy megmutassák, hol vannak a gyenge pontok. A jó hír az, hogy azáltal, hogy nyitottak és hitelesek vagytok egymással, és kimondjátok, ami mindkettőtök számára igaz, nagyobb fokú valódi gyógyulást és megértést érhettek el. Legyetek kedvesek egymáshoz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts