Szerelmi horoszkóp Péntekre, December 24., Elfelejtjük a múltat!

Kos

Az égi együttállás egy olyan erőteljes kapcsolatba vezethet be, amely mélyreható hatással lehet arra, ahogyan önmagadat látod, és arra, ahogyan általában kifejezed magad. Amikor megismerkedsz ezzel a személlyel, talán elhiteted magaddal, hogy ez egy átlagos viszony lesz, de semmi sem állhatna távolabb az igazságtól. Olyan módon fognak megváltoztatni téged, amit el sem tudsz képzelni.

Bika

A partnered (jelenlegi vagy leendő) tartogathat néhány meglepetést a tarsolyában. Az égi együttállás azt jelzi, hogy bár a nap elég ártatlanul kezdődik, a végére elég sok minden megváltozhat. Mintha szerelmednek hirtelen egy mélyreható felismerés jutna eszébe, ami cselekvésre sarkallja. De ne aggódj, az esetleges átalakulások csak jobbra változtatják a dolgokat, és általában véve javítják a kapcsolatotokat.

Ikrek

Az égi együttállás egy nagyon intenzív találkozást jelez egy olyan személlyel, akit már ismersz. Eddig azonban fogalmad sem volt róla, hogy valójában milyen mélyen érez irántad. Nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy egy másik országból származik, vagy egy külföldi céggel áll kapcsolatban. Ne várj túl sokáig a válaszadással; legalább adj neki valamit, amivel emlékezhet rád.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek