Kos

Valami megakasztja a próbálkozásaidat, hogy egy bizonyos személy érdeklődését felkeltsd. Ne hagyd, hogy ez aggasszon, hiszen csak átmeneti. Talán még jobb is, ha csak egy-két napra hagysz fel a viszonyindítási kísérleteiddel, és arra koncentrálsz, amit igazán tudsz nyújtani. Ha egyszer megérted az indítékaidat, nem lesz megállás.

Bika

A kapcsolatok talán kifizetődőbbek lesznek, ha valóban tudatosan úgy döntesz, hogy egyelőre békén hagyod őket. Valószínűleg úgy érzed, elszigetelődtél másoktól, és azzal, hogy megpróbálsz bizonyos dolgokat erőltetni a hozzád legközelebb állókkal, többet árthatsz, mint használsz. Hagyj egy kis időt és teret, hogy a dolgok rendeződjenek, és hamarosan a dolgok visszatérnek a normális kerékvágásba.

Ikrek

Úgy érezheted, mintha egy gát állna közted és egy szeretted között. Tudatában vagy az egyesülés legkisebb akadályának, és lehet, hogy mindkettőtöknek jobb lenne, ha hagynátok egymásnak egy kis teret, hogy a közös teendők helyett inkább olyan dolgokra koncentrálhassatok, amelyek mindkettőtök számára külön-külön jelentenek jelentőséget. Később jobb lelkiállapotban újra egyesíthetitek erőiteket.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X