Kos

A sors úgy hozhatja, hogy ma találkozhatsz egy nagyon érdekes emberrel, akit annyira titokzatosnak és érdekesnek találsz, hogy végtelen kíváncsiságod vadul próbál többet megtudni róla. Szeretsz beszélgetni és kérdezősködni, de az a fajta tudás, amire vágysz, nem mindig a beszélgetések során derül ki. Vannak más módjai és eszközei is az egymás közötti kommunikációnak, amelyek más minőségű információkat hozhatnak!

Bika

Ez a nap a szerelem és a romantika varázslatos napja. Ugyanakkor olyan nap is lehet, amikor megérted, hogy mennyire becsaptad magad a partnered (jelenlegi vagy leendő) viselkedésének bizonyos aspektusait illetően. Talán azt gondoltad, hogy amikor mondott vagy tett egy bizonyos dolgot, azt azért tette, hogy téged bosszantson, holott valójában csak az érdekeidet tartotta szem előtt.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Hétfőre, Március 27., A szerelem ma tényleg csodákra képes!

Ikrek

Ha le akarsz nyűgözni egy különleges személyt, akkor elég sokféleképpen megteheted ezt. Vagy olyannak állítod be magad, amilyen nem vagy. Vagy lehetsz pontosan olyan, amilyen vagy, ami nehéz, de végső soron sokkal jobban lenyűgözi az embereket, mivel a természetes kifejezésmódoddal jól érzik magukat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X