Szerelmi horoszkóp Péntekre, Március 11., Találkozunk a boldogsággal!

Kos

A bolygókonstelláció arra ösztönöz, hogy ne ugorj bele egy új kapcsolatba anélkül, hogy alaposan átgondolnád, mit szeretnél a jövőben a saját életeddel kezdeni. Lehet, hogy épp most szabadultál ki egy nehéz helyzetből, és semmiképpen sincs szükséged arra, hogy újra belerángassanak egy másikba. Dolgozz a saját jövőbeli lehetőségeiden, és a következő partnered jobban összhangban lesz veled.

Bika

Ha ugyanazokat a régi mintákat és kapcsolati módokat ismételgeted, az nem fog javítani a jelenlegi kapcsolatodon; az csak nagyjából ugyanolyan marad, csakhogy egy részed elkezdi majd szűknek és korlátozottnak érezni magát. A bolygókonstelláció arra ösztönöz, hogy gondolkodj a nagyobb képben, keresd meg az elégedetlenség forrását, és tegyél lépéseket a változás és a gyógyulás érdekében.

Ikrek

Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a kapcsolataid nem teljesítik ki sem a bennük rejlő lehetőségeket, sem a te lehetőségeidet. A dolgok azonban megváltozhatnak, ha igazán akarod. Az életben sokkal több van, és te nem igazán vagy az a fajta ember, aki fel tud virágozni, ha a kreatív képességeidet elfojtják. Légy tehát bátor, és tedd meg a kívánt változásokat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts