Szerelmi horoszkóp Péntekre, Március 18., Javítjuk a múlt hibáit!

Kos

A jelenlegi bolygóegyüttállás a kapcsolatokhoz való új hozzáállásra ösztönöz. Míg eddig minden flörtölésedet és csábításodat az ultra-csípős társalgásod erejével végezted, most a személyes vonzerődet és a megfelelő ruházatodat szándékozol használni, ami nagyobb hatással lesz rád, mint egy értelmes szavakkal teli szótár. Több ász is van a tarsolyodban, és végre megtanulod, hogyan kell kijátszani őket.

Bika

A kapcsolatoknak ma felüdülést hoznak a mai kedvező tranzitok. Ez tehát remek alkalom arra, hogy felülvizsgáld a jelenlegi szerelmi viszonyodat, és eldöntsd, van-e bármi, amit a felszínre hozhatsz. Van valami, amit ki kell mondanod, van olyan probléma, amit meg kell beszélned, vagy van valami, ami nyomasztja a fejedben, és megakadályoz abban, hogy továbblépj? Szellőztesd ki minden problémád, amíg az őszinteség lehetősége körülvesz.

Ikrek

A mai általánosan kedvező légkör miatt a szerelem ma vonzó ajánlattá válhat, élvezd ki, amíg lehet. Ragyogóan nézel ki, és csodásan érzed magad; már csak a hangulatodhoz illő randevúra van szükséged. Ha partikra vagy más társasági alkalmakra kell menned, használd ki az alkalmat, hogy beszélgess bárkivel, aki különleges, és aki mostanában felkeltette a figyelmedet. Csapj le most, amíg a vas forró.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek