Kos

Használd a veled született bájt, és a leghízelgőbb viselkedésedet, hogy a partneredet (jelenlegi vagy leendő) a kisujjad köré csavard. Ez az az alkalom, amikor a megfelelő mosollyal bármit elérhetsz, amit csak akarsz, a megfelelő szavakkal pedig még többet. Ma mindenképpen érdemes bekapcsolnod a sármodat, mert olyan sikereket érhetsz el, amelyeket nem is sejtettél!

Bika

A mai nap energiája nagyon is kapcsolódik mind a te, mind a (jelenlegi vagy leendő) partnered igényeihez. Kedvetek lesz beszélgetni arról, hogy mit szeretnétek minden szinten, a fizikaitól a metafizikaiig. Ha már jó a kapcsolatotok, akkor jól fogjátok érezni magatokat; ha nem, akkor lehet, hogy van mit megbeszélnetek, és minél hamarabb, annál jobb!

Ikrek

Egy kis feszültség lesz közted és a kedvesed között, de őszintén szólva, ez nem olyan dolog, amit ne tudnátok könnyedén kezelni. Mindössze annyit kell tenned, hogy felteszed magadnak a kérdést, vajon eléggé elégedett vagy-e a kapcsolatoddal, majd legyél teljesen őszinte magaddal és a partnereddel is. Lehet, hogy a későbbiekben sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X