Kos

A mai asztrális konfiguráció valóban segít megérteni, hogy hol húzódik a határ egy bizonyos szoros kapcsolat tekintetében, és hogy mennyivel tovább lehetne tágítani a határokat, ha te és partnered (jelenlegi vagy leendő) hajlandóak vagytok erre. Nem kell a teljes változást választanotok, de finomítani kell bizonyos módokon, ahogyan egymással érintkeztek.

Bika

Ez egy ritka lehetőség arra, hogy beszélgess a kedveseddel, és kiderüljön, hogy mindketten boldogok vagytok-e. A bolygók állása azt jelenti, hogy jó lenne, ha őszinték lennétek egymással, és megbeszélnétek azokat a kérdéseket, amelyek aggodalomra adhatnak okot. Ha nem tudtok egy az egyben a nehézségek mélyére hatolni, akkor csak tegyetek meg minden tőletek telhetőt.

Ikrek

A mai bolygóállás arra ösztönöz, hogy lazítsatok, ha a közeli kapcsolataitokról van szó. Ha valakit bizonyos nagyon határozott céltudatossággal üldözöl, és nem igazán jutsz semmire, akkor lehet, hogy az lenne a legjobb, ha hagynád a dolgot, és máshol próbálnál szerencsét. A probléma csak az, hogy nem biztos, hogy olyan könnyű lesz elengedni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X