Kos

Ha egyedülálló vagy, akkor több lehetőséget is találsz, hogy emberekkel találkozz. Fontolóra veszed az online lehetőségeket, beleértve a társkereső és házassági weboldalakat. Ezek jó lehetőséget jelenthetnek az számodra, de nagyon óvatosnak kell lenned azzal, hogy milyen adatokat adsz meg magadról. Vigyázz szigorúan személyes adataidra és elérhetőségeidre, légy óvatos.

Bika

Ha egyedülálló szülő vagy, akkor valószínűleg gyakran feltételezed, hogy nem fogsz tudni másik élettársat találni. Ma meglepődhetsz, ha valaki érdekes lép az életedbe. Ne feltétlenül feltételezd, hogy ő lehet az igazi számodra, de legalábbis újra fellobbantja benned a régóta eltemetett szikrát.

Ikrek

Ma valószínűleg azt tapasztalod, hogy a romantika világában egy rokonod jön a segítségedre. Előfordulhat, hogy már régóta kerestél házastársat, de nem jártál sikerrel. Ma biztosan egy szerető rokonod hívja fel a figyelmedet valakire, aki új, vagy akit eddig figyelmen kívül hagytál. Fedezd fel ma ezt az új lehetőséget, mert egészen új lehetőségek tárháza nyílhat meg előtted!

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Rák

A mai nap lehetőséget teremt arra, hogy a szinglik egymásra találjanak, és ma flörtölős és kellemes perceket töltsenek együtt. Használjátok ki ezeket a randevúkat arra, hogy kimozduljatok otthonról, és megtörjétek a mindennapok rutinját. Lehet, hogy ezekből nem lesz életre szóló partnerség, de jó alkalom lesz arra, hogy új barátokra tegyetek szert.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X