Szerelmi horoszkóp Péntekre, November 12., Több lehetőség is szembejön ma

Kos

Sajnos ma a romantika világa nem biztos, hogy annyi gyümölcsöt hoz számodra, mint amennyit reméltél. Ez a nap arra való, hogy csak élvezd a barátságaidat és a családodat, mivel a szerelmi partnered, vagy az, akire szemet vetettél, ma cserbenhagyhat. Sose félj, ez nem hegy, csupán egy vakondtúrás.

Bika

Ma a romantika világában óvatosnak kell lenned mindenkivel, aki megpróbál levenni a lábadról. A mesékben mindig jól hangzik, de ha levesznek a lábadról, akkor már nem állsz szilárd talajon! Próbálj meg átlátni a bókokon és a túl szépen hangzó fantáziákon, amelyek ma túl szépnek tűnnek ahhoz, hogy igazak legyenek, mert nagy valószínűséggel azok is. A legjobb lenne, ha ma nem kezdenél új románcokba.

Ikrek

Ez a nap arra való, hogy elmerülj a partnered szerelmében. Nyugodtan megengedheted neki, hogy kényeztessen, hiszen megérdemled, és ő is élvezni fogja, ha ezt teheti érted. Hozd ki a legtöbbet az ilyen napokból, amikor úgy tűnik, hogy csak egymásra van időtök és energiátok.

Rák

Ma hajlamos lehetsz a vitatkozásra és az ellentmondásra, és le kell küzdened ezeket a tendenciákat. Szerencsédre a partnered ilyenkor nagyon türelmes veled, és megérti a hangulatingadozásaid okait. Ma csak nyugodtan, és ezek a frusztrációk el fognak múlni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts