Kos

A mai bolygóenergia azt jelenti, hogy arany lehetőséged van arra, hogy sokkal jobban megismerj valakit, mivel a sors közbelép, és szemtől-szembe hoz téged vele. Bár az intuíciód azt súgja, hogy ebben a kapcsolatban határozott potenciál rejlik, csak akkor fogod értékelni, hogy mennyire, amikor beszélgetésbe kezdesz. Érdekfeszítőnek és elbűvölőnek találjátok egymást.

Bika

Ahelyett, hogy folytatnád a régi rutint, miért ne szakítanál időt arra, hogy beszélgess a kedveseddel, és megtudd, hogy valójában hogy van. A jelenlegi bolygókonfiguráció azt jelzi, hogy ez az ideális alkalom arra, hogy mindent és mindenkit megbeszéljetek, ami rendezésre szorul. Ha ezt lehetőség szerint összekapcsolhatjátok egy kirándulással valamelyik kedvenc szép helyetekre, vagy közös étkezéssel, annál jobb.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Március 26., Minden szinten sikeresek leszünk!

Ikrek

A jelenlegi asztrális energia ideális arra, hogy beszélgetést szervezz hasonlóan gondolkodó személyekkel. Ami azonban a szerelmi életedet illeti, olyasvalakit keresel, aki egyáltalán nem hasonlít a megszokott barátaidra. Egészen különlegesnek kell lennie az élethez való hozzáállásában és életszemléletében. Ezért ügyelj arra, hogy a vendéglistán szerepeljen néhány valószínű jelölt is. A beszélgetések észbontóak lesznek.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X