Szerelmi horoszkóp Péntekre, November 5., Ez a nap fényesnek ígérkezik

Kos

A jelenlegi égi energiák azt jelentik, hogy álmaid embere könnyen megjelenhet valahol, ahol kalandos elfoglaltságokba keveredsz. Mindketten rájöttök, hogy rokon lelkek vagytok, és hogy közös szenvedélyetek a szeretet és az élet – és együtt rengeteget fogtok ebből csinálni. A jövő fényesnek tűnik.

Bika

Lehet, hogy fel kell ébresztened magad, és a szokásosnál nagyobb erőfeszítéseket kell tenned, hogy kiszakadj a berögzült szokásaidból. De ha ez egyszer sikerült, kellemesen meg fogsz lepődni azon, ami ma kibontakozik. A bolygó energiája egy, esetleg a karriereddel kapcsolatos eseményt sokkal érdekesebbé tesz, mivel rájössz, hogy valaki különösen vonzó számodra a szenvedélye és elkötelezettsége miatt.

Ikrek

A mai asztrális energia azt jelenti, hogy egy beszélgetés vagy egy fontos virtuális találkozó lehet, amely egy nagyon különleges személy jelenlétére hívja fel a figyelmedet. Minél nyíltabban és őszintébben fogalmazod meg az elképzeléseidet, annál jobban fogsz tetszeni neki. Innentől kezdve talán jó ötlet lenne a jövőben egy másfajta, romantikusabb jellegű találkozót tartani. Csak rajta! Hagyd, hogy a várakozás fokozódjon.

Ezt már olvastad?
Szerelmi Horoszkóp Keddre, Szeptember 27., Ígéretes nap lesz ez a mai

Rák

Nincs értelme bujkálnod egy adott személy elől, mégis abban reménykedni, hogy mégis felfigyel rád. A jelenlegi asztrális konfiguráció arra utal, hogy több mint elszántak arra, hogy beszélgessenek veled, mivel megvan bennük ez a belső érzés, hogy ti ketten nagyon jól kijönnétek egymással. Miért nem vagy bátor, és teszel egy próbát? Jelenleg nincs vesztenivalód.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek