Bak

Ma szerelmi téren, nagy változások várhatóak, kedves Bak, melyek kissé kibillenthetik jelenlegi kapcsolatát az egyensúlyi állapotból, ám ez nem lesz tartós. Az este folyamán ugyanakkor érdemes arra törekedniük, hogy minél több idõt töltsenek együtt, hogy megbizonyosodhassanak arról, biztosan nem maradt tüske egyikükben sem.

Bika

Ma nagy szerelmi elvárások támadhatnak Önben kedvesével, kiszemeltjével szemben, melyeknek Õ nem biztos, hogy képes megfelelni. Ha így állna a dolog, kövesse a víz filozófiáját: lassan, finoman, sokáig… Meglátja, milyen hamar ráérezhet szerelme a lényegre!

Halak

Ma nagy eséllyel hozhatja újra össze a sors valakivel, aki talán egykoron fontos volt Önnek, s ez átmenetileg megzavarhatja érzelmeit, különösen, ha még nem is olyan rég történt az eset. Ha jelenleg stabil párkapcsolatban él, jobban viselheti a dolgot, s hamarabb túl is lehet a találkozáson, ha viszont szingli, úgy mindenképpen kerülje el, kedves Halak, hogy tartósan egyedül maradjon ma a gondolataival, s belemerüljön a bánatba. Zárja le a múltat!

Ikrek

Ma végre sikerülhet egy olyan problémás kérdésben dûlõre jutnia szerelmével, ami mostanában talán sok fejfájást és kellemetlen pillanatokat okozott, s ez nem csak lelki értelemben tehet jót a kapcsolatuknak, hanem bizony a libidóját is megnövelheti mindkettejüknek, aminek egy fergeteges éjszaka is lehet a következménye! Ne álljon az események útjába, csak, mert úgy érzi, korai lenne még… Élvezze inkább az életet!

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy számára 2023 októberében kopogtat a múlt

Kos

Ma nagy eséllyel átszakadhat Önben egy gát, kedves Kos, aminek fülledt erotika, s igencsak élvezetekben gazdag nap lehet az eredménye! Ha ez megesne, ne ágáljon Önmaga ellen, s ne szégyelljen késõbb se semmit, hisze ez teljesen természetes dolog. Az életben az tesz jót az embernek, amit megkíván!

Nyilas

Kedvese ma egy kisebb meglepetést okozhat Önnek viselkedésével, ami akár mélyebben el is gondolkoztathatja, biztosan összeillenek-e annyira, amennyire az elsõre látszik. Akárhogy is, igyekezzen ne elfogult lenni és többet, vagy kevesebbet belelátni a dologba annál, mint amennyi. Ha elhatározásra jut, tudassa azt mielõbb szerelmével is!

Rák

Egy Rák, természetébõl fakadóan, mindig jól érzi magát addig, amíg hagyják szabadon kibontakozni, s ez különösen igaz a szerelmi életére! Ha úgy érezné, hogy jelenlegi partnere ezzel nem igazán van tisztában, ne tartsa magában a dolgot, hanem mindenképpen nyilatkoztassa ki természetét! A hatás meglepõen élvezetes lehet!

Skorpió

A mai nap igencsak eseménydúsnak ígérkezik szerelmi téren, kedves Skorpió, s így minden bizonnyal nem lesz hiány érzelmekben sem. Ennek megfelelõen, hallgasson csakis a szívére, s akkor ma nagyon boldog és feledhetetlen pillanatokkal gazdagodhat! Ha még nagyon friss a kapcsolata, egy meghitten együtt töltött éjszaka tán Örökre stabilizálja boldogságukat, bizonyítva, mennyire nagyon is össze illenek!

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Október 1., Észrevétlenül vált valaki egyre fontosabb szereplőjévé az életednek

Szűz

A mai napon, a testi szerelem, a szexualitás kerülhet elõtérbe, kedves Szûz, mindennel együtt, nyers valójában! Talán új dolgokat próbálnak ki szerelmével, vagy éppen, egy régi nagy kedvencük kerül ismét terítékre, szinte mindegy is, csak engedje át magát a szenvedélynek, s élvezzen minden egyes, együtt töltött pillanatot! Nem fogja megbánni!

Vízöntő

A reggel kissé feszült lehet, így könnyen kerülhet összetûzésbe szerelmével, ám a délutánra már sikerülhet rendezniük ügyes-bajos dolgaikat, s így az este már egészen kellemesen alakulhat. Ha mégis inkább elfajulni látszanának a dolgok Önök között,, próbáljon meg tudatosan a megbeszélésre, a kompromisszumra törekedni, mintsem drasztikus megoldásokba gondolkodjon.

Mérleg

Ha úgy érzi, kedves Mérleg, hogy mondania kell valamit kedvesének, amirõl talán úgy véli, érzékeny téma lehet, nos, a mai nap tökéletes lehet arra, hogy minél simábban megbeszélhesse vele a dolgot. Törekedjen a konszenzusra és bízzon a sikeres végkimenetelben, akkor most sokat mélyülhet a kapcsolatuk szerelmével.

Oroszlán

Ma egy kisebb szócsata kerekedhet ön és kedvese között. Becses dolog, kedves Oroszlán, hogy kiáll az igazáért, ugyanakkor, óvakodjon attól, hogy a civakodás hevében, öntörvényû, vagy vádaskodó legyen, mert az ilyesmi most igen rossz hatással lehet a kapcsolatukra. Maradjon kimért és igyekezzen mielõbb lezárni a konfliktust, ha sor kerülne rá.

X