Kos

A bolygók állása arra ösztönöz, hogy kipróbálj egy kis kísérletezést, ami a kapcsolataidat illeti. Ha nehezen tudod eldönteni, melyik a legígéretesebb, akkor próbálj meg ráhangolódni a jövőbeli énedre, és megtudni, hogy mi van az egyes irányokkal kapcsolatban, amelyek előtted állhatnak. Bár ez nagyon unortodox módszernek tűnhet – lehet, hogy valami érdekeset fogsz megtudni.

Bika

Ez egy jó alkalom arra, hogy felfigyelj az álmaidra, mivel a jelenlegi asztrális konfiguráció arra utalhat, hogy ezen a médiumon keresztül mély és jelentőségteljes kommunikációban lehet részed. Érdemes odafigyelned az üzenetükre, hiszen sok időt és fáradságot is megspórolhatsz velük, amikor egy közelmúltbeli párkapcsolati problémára próbálod megtalálni a választ. Egy próbát mindenképpen megér.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek

A mai égi hangulat azt jelentheti, hogy lehetőséged nyílik arra, hogy színes fantáziáidat megbeszéld kedveseddel. Ha a kapcsolatotok száraz időszakon megy keresztül, akkor használjátok ki ezt a lehetőséget, hogy többet tudjatok meg arról, hogy mit is szeretnétek valójában mindketten. Mi a szívetek vágya, és mit tehetnétek másképp, hogy igazán jól érezzétek magatokat együtt?

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X